Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (156)

 1. Ben al heel ver met het uitzoeken van de stamreeks van mijn moeder Aukje (Klazes) Ossel. Zij is op 26 november 1926 gehuwd met Jan Smit uit Sleen. Aukje is geboren op 28 maart 1908 in Sleen (Schoonoord) Overleden in Emmen op 28 augustus 1997. Mijn vader is geboren op 11 december 1904 en overleden 23 februari 1978. Beide zijn in Schoonoord begraven.

 2. Halo Mike
  Ik kan de nazaten van Radder niet vinden of openen.
  Is bij jou ook Geertruida Johanna Weber, zij is geh- met Hendricus Petrus Nelissen *1871.
  Laat het me weten via me mail.

 3. Ik ben in het bezit van een foto van Albert de Jong(1851-1940) en Jantje Boxem (1854-)gevonden in een kringloopwinkel.Ze staan beide op deze site.Het zou toch leuk zijn als ik de foto kan geven aan iemand die deze mensen als voorouders heeft.De kans is klein maar wie weet!

 4. Delighted to find the precise birthday of my grandfather Arnold da Silva Pereira, son of Abraham, who died in the US in 1946(?) (not to be confused with his cousin of the same name who died in Auschwitz in 1944).

  There is a lot of overlap between this tree and my Meyer Family tree which is visible at Ancestry.com. I look forward to sharing our information.

 5. Ik heb deze site bezocht door de naam Reintje plantinga wou graag weten wie haar ouders waren ,ze is in mijn familie door mijn grootmoeder Aukje de Vries geboren in Drachten ik heb aardig wat van de stamboom maar dit is nog een lege plek heb nooit geen foto’s van mijn grootouders deze zijn vroeg in Leeuwarden overleden en mijn vader en broers en zussen opgenomen in weeshuis ,weet dat mijn overgrootvader brugwachter was in Drachten
  groeten jac.Boersma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *